Jump to content

Enriquez

Recommended Posts

Te linie dynamiczne zależą od wersji stacji multimedialnej? Ja mam oryginalną kamerę z amudsenem i linie są nieruchome... Generalnie kamerka jest spoko, ale w zimie szybko się syfi, szkoda nie pomyśleli o takim systemie jak w golfie, gdzie kamerka wysuwa się spod znaczka, jak jest potrzeba. Chyba mieli sporo skarg w tej sprawie, bo widzę że w aktualnym konfiguratorze zamówić można tylko kamerkę z... spryskiwaczem :)

Także Panowie, kolejne mody przed Wami :D

Edited by phil (see edit history)

• 2 months later...

Siema. Nie chcę zakładać nowego wątku więc piszę tutaj. Potrzebuję zamontować u siebie jakąś kamerę cofania. Zastanawiam się nad jakimś modelem w lusterku np takim http://eleosklep.pl/bezprzewodowa-kamera-cofania-1-p-52.html. Możecie coś polecić w dobrej cenie? Chyba, że jakieś inne sensowne rozwiązanie...

Edited by lumak2 (see edit history)

• 2 months later...

witam, czy ma ktoś jakieś pomoce jak poprowadzić kable, jakich użyć i jak podłączyć do kamerki  3v0827566a w octavii 3 do radia amundsen

Edited by LEMUR
przeniesienie do odpowiedniego działu (see edit history)

• 1 month later...

Panowie takie pytanie.

Skoda z 2017 po lifcie z Bolero 8" wersja style. - Co i jak mam sparwdzić czy da radę podłączyć kamere cofania do tego radia?

Ogólnie radio się już tak dziwnie zachowuje ze raz na jakiś czas jak włącze wsteczny dzieki ekran na 2 części z tym małym autkiem na którym obrazuje czujniki cofania i na drugie pole gdzie powinien być obraz z kamery

1 - zasilanie stałe - nie po stacyjce - czerwony

5 - masa - czarny

4 - CAN H - INF - pomarańczowy

8 - CAN L - INF - niebieski

Wszystkie potrzebne kabelki znajdziesz we wtyczce quadlock radia.

Brązowy służy do otwierania znaczka VW w Passacie.

1 godzinę temu, Pieer napisał:

Panowie takie pytanie.

Skoda z 2017 po lifcie z Bolero 8" wersja style. - Co i jak mam sparwdzić czy da radę podłączyć kamere cofania do tego radia?

Ogólnie radio się już tak dziwnie zachowuje ze raz na jakiś czas jak włącze wsteczny dzieki ekran na 2 części z tym małym autkiem na którym obrazuje czujniki cofania i na drugie pole gdzie powinien być obraz z kamery

Podłącz sobie cokolwiek do radia co daje obraz i zobacz czy wyświetli. Może być aparat foto, może być DVD - cokolwiek.

10 minut temu, Enriquez napisał:

1 - zasilanie stałe - nie po stacyjce - czerwony

5 - masa - czarny

4 - CAN H - INF - pomarańczowy

8 - CAN L - INF - niebieski

Wszystkie potrzebne kabelki znajdziesz we wtyczce quadlock radia.

Brązowy służy do otwierania znaczka VW w Passacie.

Podłącz sobie cokolwiek do radia co daje obraz i zobacz czy wyświetli. Może być aparat foto, może być DVD - cokolwiek.

czyli rozumiem mam odkręcić radio - wysunąć je i poszukać czy jest jakieś wolne gniazdo in video?

Podpowiecie mi jak powinno ono wyglądać?