Jump to content

ETKA 8.3 Online + szukanie części po numerze VIN

wawu1991

Recommended Posts

Dnia 2.02.2022 at 16:52, Karol Wojciechowski napisał:

obraz.png.27938b7240b3d35148c605034caef277.png

Odkopuje ten problem gdyż mam taki sam.

Pomogło zainstalowanie  wszystkiego łącznie z crackiem  w języku niemieckim a potem nad instalowanie w języku angielskim. Zmiana języka  na pl   już na działającej Etce..

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Cześć mam podobny problem ja kolega TranceEternity kupiłem raport do etki na allegro, uzupełniam dane w vin creator i w etce wciąż nie widze części pod numer vin a do wszystkich wersji.

Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? Dodam, że gdy przepisuje kody pr z tabliczki z bagażnika czy przepisuje je z raportu wygląda, to tak samo nie precyzuje mi części, i dodatkowo gdy podaje wszystkie kody z raporu pokazuje się wiele pustych pól i wiele mieszanych informacji jak na ostatnim zdjęciu, może to o to chodzi i wpisuje coś źle?

Od razu uprzedzam nie posiadam Octavi.

Ps. z kodami koloru też sprawdzałem różne warianty  LB2Z, B2Z ,U3 U3B2Z i żadnego nigdy nie rozpoznało.

Rozwiązane dla przyszłych poszukiwaczy vin działa tylko w modelach/latach przy których jest zielone kółko w etce.

Edited by GhostOnStreet (see edit history)

• 2 months later...
  • 5 weeks later...

Witam

Mam następujący problem z instalacja Etki. Po zainstalowaniu wersji skoda, przy próbie uruchomienia witaminy pojawia mi się taki komunikat jak w załaczniku. Co może być przyczyną?

Instalacja była wykonywana na windows 7 32 bit Virtual machine, Windows 10 64 bit normalnie na komputerze. 

bład.JPG

Edited by seals1979
problem rozwiązany. Czy można instalować wersje 8.5 ? (see edit history)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Patha ściągnąłem z chomika. Mam nadzieję, że o niego chodziło, bo ETKA zaczęła się aktualizować. Jego nazwa to: ETKA_8.5_Update_Patch_v1.2.

Problem tylko z tym oknem. Może wina stoi po mojej stronie, choć nie przypuszczam. Okno się pojawiło, gdy ETKA nie dokończyła aktualizacji po normalnej operacji zanim wgrałem patha i tak już zostało.