Jump to content

kusnier

Recommended Posts

13 minut temu, majkel123 napisał:

mój telefon

Jaki masz?

13 minut temu, majkel123 napisał:

jakiś odrębny sposób połączenia z telefonem

W aplikacji dajesz "Połącz", po

14 minut temu, majkel123 napisał:

liście bluetooth

nic nie robisz. Samo wykryje.

14 minut temu, majkel123 napisał:

Jak się nazywa?

"ODBEleven"

• Lubię to 1

Mi5, czyli na liście nic nie grzebie, ? dziękuję będę próbował. 

Niestety nie działa, mieli mieli i nic, jakieś pomysły? 

Czy to ma diodę albo inną sygnalizacje pracy? 

Wpinam złącze, potem zapłon i połącz? Czy najpierw wyszukać na liście? Nie mam już pomysłu chyba mam uszkodzone gniazdo w aucie fuuuuuck

Edited by majkel123 (see edit history)

No właśnie nie mam gdzie :(

Tym bardziej mnie to wqrwia. 

Sprawdziłem właśnie OBD na O3 z 2014 wszystko śmiga aż miło, tak jak      myślałem problem jest ze złączem u mnie, dziękuje za pomoc.

I wszystko jasne, po wyjęciu gniazda z deski wszystko działa, wychodzi na to że w O2 po prostu złącze wchodzi zbyt płytko i nie działa. 

Na pierwszej stronie jest opisane co i jak. 

Klikasz w lewym górnym rogu na trzy poziome kreski potem w miejsce na awatar lub foto, tam jest licznik kredyty i opcja "wiecej" dalej opcje zakupu i możliwość "zdobądź darmowe kredyty". 

• Lubię to 1

Nie, u mnie z reklamami jest ? 

Co uważam za ważne, to to, że nie trzeba czekać aż się zakończy tylko można zamknąć od razu. 

Jak ktoś z Warszawy chce coś zmienić u siebie to służę pomocą, będę prosił tylko za zwrot za ewentualnie wykorzystane kredyty :-D

Zebrałem rano 5 możliwych dziennych punktów w ODB11, 20 minut temu musiałem przywrócić telefon do ustawień fabrycznych bo mi coś autostart bt nie działał. Po ponownym zainstalowaniu ODB11 na świeżym systemie znowu mogłem nabić 5 punktów mimo, że dziś już "wyczerpałem dzienny limit". To pokazuje, że limitowanie nie jest po stornie serwera wydawcy aplikacji a odpowiada za to jakiś plik na smartfonie. Nic więc dziwnego, że są typki co mają sposób na nabijanie punktów które sprzedają na OLX.

• Lubię to 1

Dnia 22.03.2017 at 16:08, mcq napisał:

Ale to jest tak, że zbieram kredyty przez oglądanie reklam i mogę pożyczyć od kogoś OBD11 by np. uruchomić VIM

1 minutę temu, siemi1 napisał:

Ktos cos w tym temacie?

Interfejs to tylko urządzenie, ten piździk co się wpina w gniazdo diagnostyczne, nie jest przypisany do danego konta czy samochodu. Musisz za to mieć wykupiony klucz na koncie, żeby Twoje konto mogło łączyć się z interfejsem. Klucz był na naklejce z urządzeniem, są dwie wersje ODB11 35.99 Eur i ODB11 Pro za 54.99 Eur, Tak myślę, że to tak działa.

• Lubię to 1

Urządzenie nie ma znaczenia. Wystarczy założyć konto i ściągnąć program i połączysz się z każdym jednym urządzeniem. Dlatego można sobie nazbierać punkty i potem od kogoś np. na spocie wpiąć OBD i połączyć się przy pomocy swojej aplikacji. Wersja pro nie posiada innego urządzenia a jedynie odblokowuje wszystkie niedostępne funkcje aplikacji. Moża zakupić wersje pro bez urządzenia wystarczy wejść w ustawienia->motyw i wybrać pro wtedy jeżeli nie masz kodu to zostaniesz przekierowany do google play i kupujesz wersje pro za 106 zł o ile dobrze pamietam.

• Lubię to 2