Jump to content

kusnier

Recommended Posts

14 godzin temu, scary napisał:

@lec robiłeś już jakąś O3FL i jesteś w stanie koledze podpowiedzieć? :-) 

podpowiadam - to co robi @majkel123 to sztuka dla sztuki bo jedyne błedy wynikajace z ledowych skarpetek widoczne są przy skanowaniu błędów podłaczając sie pod gniazdo :)  
Jak  komus to bardzo przeszkadza to VCDS załatwi sprawę ;) trzeba poszukac odpowiednika  bit3 z tego screna (pochodzi z Gmk6)

CentElect_byte25.png

pełna procedura kodowania led footwell dla MK7 (wzięta z auta juz wyposażonego fabrycznie w ledy):

open the BCM (channel 09), click on security access, enter 31347, and then open up adaptions. Change these adaption channels:

bcm.png

• Lubię to 2

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam , mam polifta z pionowym ledem.

Pobawiłem się OBD11 , udało mi się wyłączyć start stop

Chciałem odpalić doświetlanie zakrętów z halogenów, ale z instrukcji superba którą znalazłem odpalają się na stałę , z golfa mk7 nic się nie dzieje. Wiecie może jak to odpalić?

Odpaliłem video in motion ale coś w ogóle nie chce video odpalać ..... jakieś szczególne formaty ?

34 minuty temu, Konrad Kruel napisał:

Chciałem odpalić doświetlanie zakrętów z halogenów, ale z instrukcji superba którą znalazłem odpalają się na stałę , z golfa mk7 nic się nie dzieje. Wiecie może jak to odpalić?

Poszukaj pod tym linkiem https://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/

Edited by Wocek84 (see edit history)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...