Skocz do zawartości

Historia edycji

Tex

Tex

Zobacz moje poprzednie posty.

Trudno wyrokować co się wywaliło, może siłowniki, dociąg lub zamek w klapie, sterownik klapy u mnie był to zamek.

Siłowniki są drogie zamienniki  widziałem za około 1400/kpl., oryginał jeden tyle kosztuje.

Ja zrobiłem tak, znalazłem firmę która zajmuje się doposazaniem aut z grupy VAG, w tym dokładaniem klap automatycznych do aut które tego nie mają, pojechałem zrobili szybkie sprawdzenie i kazali za kilka dni przywieść auto, było u nich kilka dni (w tym czasie nie potrzebowałem auta, nie bylo mnie w domu) i zrobili plus jeszcze aktywowali AA.

Sami powiedzieli że na początku obstawiali siłowniki a wyszło najtaniej bo zamek padł.

Tex

Tex

Zobacz moje poprzednie posty.

Trudno wyrokować co się wywaliło, może siłowniki, dociąg lub zamek w klapie, u mnie był to zamek.

Siłowniki są drogie zamienniki około w zeszłym roku widziałem za 1400/kpl., oryginał jeden tyle kosztuje.

Ja zrobiłem tak, znalazłem firmę która zajmuje się doposazaniem aut z grupy VAG, w tym dokładaniem klap automatycznych do aut które tego nie mają, pojechałem zrobili szybkie sprawdzenie i kazali za kilka dni przywieść auto, było u nich kilka dni (w tym czasie nie potrzebowałem auta, nie bylo mnie w domu) i zrobili plus jeszcze aktywowali AA.

Sami powiedzieli że na początku obstawiali siłowniki a wyszło najtaniej bo zamek padł.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team