Skocz do zawartości

Historia edycji

tomit

tomit

W dniu 10.03.2025 o 07:18, m4ki napisał(a):

Niestety nie mam schematu. Ja kupiłem kostkę z odcietymi kablami ale wpiętymi w kostkę, więc kolorami przekładałem ze starej do nowej.

Moge poszukać foto jak są teraz wpięte kable.

Co do samego przełożenia to wystarczy malutki śrubokręt żeby piny wypiąć z kostki. 

Witam Panie kolego,

Udało mi się zakupić grzaną kierownicę (5E3419093AK) i namierzyć przełącznik zespolony z właściwym zwijakiem (5Q1953549F) posiadającym opcję grzania. Kostka również namierzona w ASO (5Q0972726). Pozostało tylko do opanowania jak przepiąć kable ze starej kostki do nowej. Nie ukrywam więc, że zdjęcia o których wspomniałeś, jak powinny być przepięte przewody ze starej kostki do nowej bardzo by mi sprawę ułatwiły.

Z góry bardzo dziękuję za całą pomoc.

tomit

tomit

W dniu 10.03.2025 o 07:18, m4ki napisał(a):

Niestety nie mam schematu. Ja kupiłem kostkę z odcietymi kablami ale wpiętymi w kostkę, więc kolorami przekładałem ze starej do nowej.

Moge poszukać foto jak są teraz wpięte kable.

Co do samego przełożenia to wystarczy malutki śrubokręt żeby piny wypiąć z kostki. 

Witam Panie kolego,

Udało mi się zakupić grzaną kierownicę (5E3419093AK) i namierzyć przełącznik zespolony z właściwym zwijakiem (5Q1953549F) posiadającym opcję grzania. Kostka również namierzona w ASO (5Q0972726). Pozostało tylko do opanowania jak przepiąć kable ze starej do nowej kostki, więc nie ukrywam, że bardzo przydałyby mi się zdjęcia jak powinny być przerzucone przewody ze starej kostki do nowej.

Z góry bardzo dziękuję za całą pomoc.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team