Cześć mam problem z aktualizacją map. Pobrałem na podstawie swojego nr vin (TMBJJ7NX8MY091610) z updateportalu Skody mapy do aktualizacji. Wypakowałem wszystkie katalogi na pendrive. Niestety po wejściu w menu "pokaż wszystkie aktualizacje" system nie widzi map. Penddrive jest przez system rozpoznawany, widać zawartość. Czy taką aktualizację wykonuje się z tego poziomu czy jest jakieś inne miejsce z którego można zaktualizować mapy?
Historia edycji
Cześć mam problem z aktualizacją map. Pobrałem na podstawie swojego nr vin (TMBJJ7NX8MY091610) z updateportalu Skody mapy do aktualizacji. Wypakowałem wszystkie katalogi na pendrive. Niestety po wejściu w menu "pokaż wszystkie aktualizacje" system nie widzi map. Czy taką aktualizację wykonuje się z tego poziomu czy jest jakieś inne miejsce z którego można zaktualizować mapy?
Cześć mam problem z aktualizacją map. Pobrałem na podstawie swojego nr vin (TMBJJ7NX8MY091610) z updateportalu Skody mapy do aktualizacji. Z pośród dostępnych wybrałem paczkę MIB3. Wypakowałem wszystkie katalogi na pendrive. Niestety po wejściu w menu "pokaż wszystkie aktualizacje" system nie widzi map. Czy taką aktualizację wykonuje się z tego poziomu czy jest jakieś inne miejsce z którego można zaktualizować mapy?
Cześć mam problem z aktualizacją map. Pobrałem na podstawie swojego nr vin (TMBJJ7NX8MY091610) z updateportalu Skody mapy do aktualizacji. Wypakowałem wszystkie katalogi na pendrive. Niestety po wejściu w menu "pokaż wszystkie aktualizacje" system nie widzi map. Czy taką aktualizację wykonuje się z tego poziomu czy jest jakieś inne miejsce z którego można zaktualizować mapy?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników online
-
Podobna zawartość
-
- 0 odpowiedzi
- 51 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 123 wyświetleń
-