Wczoraj przyszedł moduł. Podmieniony i wszystko wygląda na to, że wróciło do normy. Nie sprawdziłem jeszcze jedynie lusterka, bo byłem w brudnych ciuchach roboczych, a wkładałem wieczorem (nie chciałem brudzić tapicerki, a nie widziałem nic w prawym lusterku od drugiej strony). Cała reszta wstała od razu - szyby nawet nie wymagały żadnego douczania, też działały poprawnie.
Czyli podsumowując, wskazanie komputera prawidłowe, a moduł B to ten w prawych przednich drzwiach. Kosztował mnie za używany 19zl + przesyłka. Do tego dojdzie jeszcze ten plastik od guzika szyb, który kosztuje ~26zł + przesyłka, czyli jeszcze bez dramatu. Mam tylko nadzieje, że te moduły nie padają jak muchy (nie widziałem nic na forum takiego) i to tylko jednorazowy incydent.
Z mojej strony, dziękuję Wam też za podpowiedzi i testy 🙂
Historia edycji
Wczoraj przyszedł moduł. Podmieniony i wszystko wygląda na to, że wróciło do normy. Nie sprawdziłem jeszcze jedynie lusterka, bo byłem w brudnych ciuchach roboczych, a wkładałem wieczorem. Cała reszta wstała od razu - szyby nawet nie wymagały żadnego douczania, też działały poprawnie.
Czyli podsumowując, wskazanie komputera prawidłowe, a moduł B to ten w prawych przednich drzwiach. Kosztował mnie za używany 19zl + przesyłka. Do tego dojdzie jeszcze ten plastik od guzika szyb, który kosztuje ~26zł + przesyłka, czyli jeszcze bez dramatu. Mam tylko nadzieje, że te moduły nie padają jak muchy (nie widziałem nic na forum takiego) i to tylko jednorazowy incydent.
Z mojej strony, dziękuję Wam też za podpowiedzi i testy 🙂
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników online
-
Podobna zawartość
-
sprzedam NIEAKTUALNE Dywaniki welurowe Skoda Octavia III 3 RS oryginalne stan b. dobry + gratis
Przez Tom_asz,
- 0 odpowiedzi
- 1045 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 84 wyświetleń
-
- 2 odpowiedzi
- 156 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 82 wyświetleń