Skocz do zawartości

Historia edycji

GoLL@B

GoLL@B

Wczoraj przyszedł moduł. Podmieniony i wszystko wygląda na to, że wróciło do normy. Nie sprawdziłem jeszcze jedynie lusterka, bo byłem w brudnych ciuchach roboczych, a wkładałem wieczorem (nie chciałem brudzić tapicerki, a nie widziałem nic w prawym lusterku od drugiej strony). Cała reszta wstała od razu - szyby nawet nie wymagały żadnego douczania, też działały poprawnie.

Czyli podsumowując, wskazanie komputera prawidłowe, a moduł B to ten w prawych przednich drzwiach. Kosztował mnie za używany 19zl + przesyłka. Do tego dojdzie jeszcze ten plastik od guzika szyb, który kosztuje  ~26zł + przesyłka, czyli jeszcze bez dramatu. Mam tylko nadzieje, że te moduły nie padają jak muchy (nie widziałem nic na forum takiego) i to tylko jednorazowy incydent.

Z mojej strony, dziękuję Wam też za podpowiedzi i testy 🙂

GoLL@B

GoLL@B

Wczoraj przyszedł moduł. Podmieniony i wszystko wygląda na to, że wróciło do normy. Nie sprawdziłem jeszcze jedynie lusterka, bo byłem w brudnych ciuchach roboczych, a wkładałem wieczorem. Cała reszta wstała od razu - szyby nawet nie wymagały żadnego douczania, też działały poprawnie.

Czyli podsumowując, wskazanie komputera prawidłowe, a moduł B to ten w prawych przednich drzwiach. Kosztował mnie za używany 19zl + przesyłka. Do tego dojdzie jeszcze ten plastik od guzika szyb, który kosztuje  ~26zł + przesyłka, czyli jeszcze bez dramatu. Mam tylko nadzieje, że te moduły nie padają jak muchy (nie widziałem nic na forum takiego) i to tylko jednorazowy incydent.

Z mojej strony, dziękuję Wam też za podpowiedzi i testy 🙂

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team