Skocz do zawartości

Historia edycji

wojtenio

wojtenio

Temat przerabiałem jak kupiłem swój oryginalny używany hak z zablokowanym zamkiem . Na rączce od haka obejrzyj dobrze od dołu masz gumową zaślepkę wbij w nią jakiś szpikulec i wyjmij ją , pod nią masz gwint na śrubę M4 , wkręć jakąś dobrą śrubę ( twardą ) i wyciągnij a raczej wybij ją ) to jest sworzeń co trzyma całą rączkę razem z zamkiem na ośce haka . Po zdjęciu masz już dostęp do zabezpieczenia co trzyma zamek ( wkładkę ) po usunięciu go ( odchyleniu takiego czarnego plastiku ) zamek wyjdzie . Nowy zamek z dwoma kluczami  to około 60 zł patrz znany portal aukcyjny lub nawet zapytaj w ASO , ja wtedy dałem coś koło 55 zł a było to rok temu .

Tu masz film jak się zabrać do tego :

wojtenio

wojtenio

Temat przerabiałem jak kupiłem swój oryginalny używany hak z zablokowanym zamkiem . Na rączce od haka obejrzyj dobrze od dołu masz gumową zaślepkę wbij w nią jakiś szpikulec i wyjmij ją , pod nią masz gwint na śrubę M4 , wkręć jakąś dobrą śrubę ( twardą ) i wyciągnij a raczej wybij ją ) to jest sworzeń co trzyma całą rączkę razem z zamkiem na ośce haka . Po zdjęciu masz już dostęp do zabezpieczenia co trzyma zamek ( wkładkę ) po usunięciu go zamek wyjdzie . Nowy zamek z dwoma kluczami  to około 60 zł patrz znany portal aukcyjny lub nawet zapytaj w ASO , ja wtedy dałem coś koło 55 zł a było to rok temu .

Tu masz film jak się zabrać do tego :

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team