pawelcsh Opublikowano 5 lutego 2025 o 20:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2025 o 20:49 (edytowane) Witam mam problem z octavia 4, nie mogę zalogować się do aplikacji myskoda wyswietla się komunikat Niestety nie można pobrać profilu użytkownika. Auto po wizycie w ASO stwierdzili uszkodzony moduł online. Oddałem do magika od vag moduł podał flashowaniu i dziala pokazuje połączenie z LTE ale to nie załatwiło sprawy. Początkowy sofy jaki był wgrany to men3_eu_sk38x_p0434l i szpeci od vag wgrał taki jak widać na fotografiach ale to nic nie zmieniło. Edytowane 5 lutego 2025 o 21:01 przez pawelcsh (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu331 Opublikowano 6 lutego 2025 o 05:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2025 o 05:54 Czesc. U mnie od wczoraj god 11 aplikacja nie może połączyć się z samochodem. Wracając z pracy cały czs samochód nie może pobrac danych ustawienia samochodu. Teraz dalej kontaktu z autem nie ma. Zobaczymy co będzie jak będę jechał zarabiać na naprawę skody.😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcsh Opublikowano 6 lutego 2025 o 09:07 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2025 o 09:07 Może ktoś ma lub wie jaka jeszcze aktualizacja pomoże? Można robić taki duży przeskok między aktualizacja softu jak został zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk44 Opublikowano 6 lutego 2025 o 14:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2025 o 14:10 Podepnę się pod temat. Mam O4 z 2020 ostatnio byłem na serwisie w bosch i po odłączeniu do komputera wyskoczył błąd B200049: Moduł sterujący telematyka. w dodatku nie mogę utworzyć użytkownika głównego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcsh Opublikowano 6 lutego 2025 o 14:13 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2025 o 14:13 Mi ten moduł niby naprawił szpecu od vag niby pokazuje w programie że łączy się z LTE ale nadal brak możliwości połączenia z myskoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi