hampster Opublikowano 2 kwietnia 2025 o 12:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2025 o 12:56 Cześć, Szukam listwy do mojego radyjka - niestety kupiłem samochód bez niej i nie mogę znaleźć. Może ktoś ma lub wie gdzie można kupić. Z góry dziękuję za pomoc 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cliner Opublikowano 3 kwietnia 2025 o 19:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2025 o 19:45 Oficjalnie nie do kupienia oddzielnia,chociaż posiada oddzielny numer części w katalogu.Gdzieś widziałem ofertę z drukarki 3D,bodajże na Briskoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hampster Opublikowano 4 kwietnia 2025 o 07:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2025 o 07:53 W dniu 3.04.2025 o 21:45, cliner napisał(a): Oficjalnie nie do kupienia oddzielnia,chociaż posiada oddzielny numer części w katalogu.Gdzieś widziałem ofertę z drukarki 3D,bodajże na Briskoda. A mógłbyś mi podać numer części. Spróbuję uderzyć do fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cliner Opublikowano 4 kwietnia 2025 o 20:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2025 o 20:50 Jak znajdę numer to wstawię... https://www.awtuning.co.uk/products/skoda-octavia-mk3-facelift-infotainment-screen-trim?fbclid=IwY2xjawJdJP5leHRuA2FlbQIxMAABHml0Mr6xbeYkpVAHjS4c0M1RuBT9gBgC8DvIL95Hqc8TGaqn5PInGXcvHXhH_aem_hRaCdZT2wgl-WaKDqLm7IQ Trochę z ceną zaszaleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hampster Opublikowano 6 kwietnia 2025 o 19:32 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2025 o 19:32 No z ceną to poszaleli Podaj mi numer części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi