surf Opublikowano 17 lutego 2017 o 10:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 o 10:27 (edytowane) Hejo, czy ktoś już coś ogarniał w o3 z tematem car audio ? Głównie chodzi mi o : - pociągniecie kabla od aku do bagażnika ( którędy najlepiej ) - demontaż tylnych drzwi - demontaz bolero - schemat pinów w bolero aby mieć dostęp do kabla antenowego ew. jakiś inny pomysł gdzie mogę go znaleźć ;) Edytowane 17 lutego 2017 o 10:28 przez surf (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomal Opublikowano 17 lutego 2017 o 12:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 o 12:36 @Enriquez rozbieral srodek, dobrze pamietam? ja tylko dalem do wygluszenia przednie drzwi, ale robila mi to firma, wiec nie wiem co i jak, generalnie roznica jest :) super pomoglem nie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surf Opublikowano 17 lutego 2017 o 12:54 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 o 12:54 18 minut temu, anomal napisał: @Enriquez rozbieral srodek, dobrze pamietam? ja tylko dalem do wygluszenia przednie drzwi, ale robila mi to firma, wiec nie wiem co i jak, generalnie roznica jest :) super pomoglem nie? :D jak ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 17 lutego 2017 o 23:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 o 23:00 Rozbiórka jest bardzo prosta, aczkolwiek pracochłonna. Do rzeczy. Musisz zdjąć próg po stronie kierowcy. Aby to zrobić musisz usunąć boczek kanapy z tyłu, więc dolną część kanapy wyjmujesz - jest na dwóch zaczepach od przodu i na dwóch drutach z tyłu. Dalej odkręcasz boczek i go wyjmujesz. Zdejmujesz górę słupka B, zaczynając od śrubki pod zaślepką z napisem "Airbag". Resztę progu rwiesz jak leci. Przejście do silnika masz nad nieistniejącym pedałem sprzęgła, pod grubą wiązką kabli - tam jest taki gumowy kondon.. Drzwi - jest śrubka na dole i naokoło spinki. Filozofii brak. Aby wyjąć unit ze schowka musisz się zaopatrzyć w cytuję "wyjmaki VW". Kabel antenowy nie da się z niczym pomylić - są to dwie białe wtyczki z kablem koncentrycznym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaarky Opublikowano 18 lutego 2017 o 09:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 o 09:04 Dużo zabawy jest z wygłuszeniem drzwi przy Canton? Pewnie robiłem to przez firmę ale zastanawia mnie ile rozbierania z tym. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 18 lutego 2017 o 10:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 o 10:39 Tyle samo co przy zwykłych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaarky Opublikowano 18 lutego 2017 o 10:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 o 10:53 jednak źle pytanie zadałem :) Orientuje się ktoś ile taka usługa wygłuszenia? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surf Opublikowano 19 lutego 2017 o 10:55 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 o 10:55 Dnia 18.02.2017 at 00:00, Enriquez napisał: Rozbiórka jest bardzo prosta, aczkolwiek pracochłonna. Do rzeczy. Musisz zdjąć próg po stronie kierowcy. Aby to zrobić musisz usunąć boczek kanapy z tyłu, więc dolną część kanapy wyjmujesz - jest na dwóch zaczepach od przodu i na dwóch drutach z tyłu. Dalej odkręcasz boczek i go wyjmujesz. Zdejmujesz górę słupka B, zaczynając od śrubki pod zaślepką z napisem "Airbag". Resztę progu rwiesz jak leci. Przejście do silnika masz nad nieistniejącym pedałem sprzęgła, pod grubą wiązką kabli - tam jest taki gumowy kondon.. Drzwi - jest śrubka na dole i naokoło spinki. Filozofii brak. Aby wyjąć unit ze schowka musisz się zaopatrzyć w cytuję "wyjmaki VW". Kabel antenowy nie da się z niczym pomylić - są to dwie białe wtyczki z kablem koncentrycznym. dzięki wielkie! teraz tylko poczekać muszę na lepszą pogode i będę działać ;) szkoda ze bolero nie ma wyjscia rca i musze ciagnac sygnal z tylnych drzwi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi