Bobo Opublikowano 30 października 2017 o 20:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 o 20:22 Cześć wczoraj zgubiłem klucz, w prawdzie mam zapasowy ale nie daje mi to spokoju licze że się jeszcze znajdzie ?. Czy dorabiał ktoś w ASO czy gdzieś poza, kolejna sprawa czy da się wyprogramować ten zgubiony ? Słyszałem że można też jakoś przestawić systemowo zamki. Miał ktoś podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 6 listopada 2017 o 18:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 o 18:39 Kolega dorabiał w ASO, mniej więcej dwa lata temu. Koszt około 450 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo Opublikowano 6 listopada 2017 o 19:31 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 o 19:31 Dziś dzwoniłem do ASO i koszt wymiany i wyprogramowania starego nie całe 600 zł. Jutro jeszcze zadzwonie i z ciekawości zapytam ile z nowymi wkładkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi