Ahiasz Opublikowano 20 listopada 2017 o 16:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 o 16:28 (edytowane) Witam Serdecznie Mam pytanie, siedziałem ostatnio u znajomego w Superb i zauważyłem że na drzwiach jak i w konsoli z przodu ma dodatkowe taśmy Led które lekko się podświetlają. chodzi mi dokładnie o element na zdjęciu ? czy jest możliwość a jeśli tak to jak i gdzie takie cudo zakupić i zamontować ?? P.S wybaczcie jak nie ten dział co trzeba ale jestem tu nowy ! Edytowane 20 listopada 2017 o 16:29 przez Ahiasz (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9kwq Opublikowano 26 listopada 2017 o 08:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 o 08:52 Witaj. Proponuje zajrzeć tutaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi