Lider1989 Opublikowano 20 marca 2026 o 16:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 marca 2026 o 16:41 Cześć, nie widziałem nigdzie na forum więc założyłem nowy temat. Od jakiegoś czasu chciałem zmienić swoje radio w Skodzie Octavia 3 2013, aby mieć funkcje carplay (bo nie da się już załatwić aktualnych map do radia). Wymiana całej jednostki to koszt w granicach 2,5k. I tu z pomocą przychodzą my frend, można dołożyć moduł, który wgrywa nam carplay do istniejącej jednostki, bez żadnych dodatkowych rzeczy. Wszystko działa elegancko, jak komuś przeszkadza mały wyświetlacz można wymienić i człowiek się zamknie w graniach 1000 zł, a bez nowego wyświetlacza to 400/450 zł w zależności jakie maja aktualnie promocję na Alli. Jakość zdjęcia słaba, nie odzwierciedla rzeczywistego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi