BUBER. Opublikowano 21 maja 2018 o 11:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 o 11:15 (edytowane) Witam mam coś takiego. 18825 - Coolant Pump for Intercooler P190E 00 [104] - Supply Voltage Ktoś miał może już coś takiego. Wiązka od pompy gdzie idzie dalej żeby ją ewentualnie sprawdzić czy to pompa powoli już niedomaga. Pozdrawiam. W sobotę wymienię pompę i dam znać czy się udało pozbyć błędu. Znalazłem jeszcze taki ciekawy filmik: Usterka namierzony okazał się przerwany przewód przy wtyczce pompy, lutowanie i po problemie. Pompa zostanie na przyszłość Edytowane 25 maja 2018 o 10:34 przez BUBER. (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefju Opublikowano 23 marca 2021 o 11:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 o 11:15 przepraszam za odgrzanie "kotleta" ale w którym dokładnie miejscu znajduje się ta pompa? jest do niej dostęp z góry żeby sprawdzić wtyczkę? Od kilku dni dopadł mnie ten problem, pokazuje jako sporadyczny błąd 18825 i zapala check engine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi