danielszczygielski Opublikowano 20 czerwca 2018 o 19:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 o 19:10 Witam, dzisiaj pojawiła się u mnie dziwna usterka- kiedy włączam kierunkowskaz (bez znaczenia czy lewy czy prawy) to włączają mi się światła awaryjne. Sprawdziłem bezpieczniki i jest wszystko ok. Gdzieś wyczytałem, że to może być przycisk awaryjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielszczygielski Opublikowano 21 czerwca 2018 o 13:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 o 13:11 Włącznik awaryjnych nie był powodem usterki, ma ktoś jakieś doświadczenia w podobnym problemie? może ktoś coś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielszczygielski Opublikowano 24 czerwca 2018 o 16:08 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 o 16:08 Dzięki za pomoc, usterka naprawiona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 24 czerwca 2018 o 16:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 o 16:43 Napisz przynajmniej co się działo. Może kiedyś komuś to pomoże. Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi