xyzo Opublikowano 18 stycznia 2019 o 14:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 o 14:49 Cześć koledzy, Stałem się szczęśliwym posiadaczem białej Octavki, niestety zupełny golas. Powoli będę ja doposażał w elementy poprawiające wygląd jak i bezpieczeństwo (czujniki parkowania, kierownica skórzana itp). Na początek padło na gałkę zmiany biegów - obecna jest cała czarna i taka bez wyrazu ? Kupiłem gałkę ze chromowaną obwódką ale niestety kawałek lakieru chromowanego jest uszkodzony. I tutaj właśnie pytanie do szanownych forumowiczów czy ktoś ma jakiś patent za naprawę tego czy tylko wymiana. Pytałem się w sklepie z lakierami do aut to mi powiedzieli że nie ma takiego lakieru który da taki efekt i będzie to źle wyglądać bo w oryginale te powłoki są galwanizowane, a firmy które zajmują się galwanizowaniem to robią to tylko na metalowych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi