k3fir Opublikowano 13 lutego 2019 o 22:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 o 22:01 Witam. Wymieniał ktoś u siebie ze zwykłej na podgrzewaną? Jak najlepiej podłączyć?Panel klimatyzacji to na pewno, wymienić A jak z kablami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatsup Opublikowano 14 lutego 2019 o 13:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 o 13:29 (edytowane) Też zgłębiałem ten temat, trzeba kupić wiązkę do szyby koszt 350zł gość na Allegro robi takie na zamówienie, panel, przekaźniki, szybę i zmontować i aktywować Edytowane 14 lutego 2019 o 13:29 przez whatsup (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawel Opublikowano 14 lutego 2019 o 16:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 o 16:31 Ja kupiłem panel z przyciskiem grzania (niestety też stołków). Oczywiście panel trzeba zakodować, bo nie wiesz z jakiego auta jest. Po wymianie szyby, trzeba dać jakiemuś kumatemu elektrykowi, który ci to ładnie zabezpieczy bezpiecznikiem w skrzynce. Zakodować oczywiście trzeba w komputerze, i pamiętaj o podłączeniu masy, która jest pod panelem oświetlenia z przodu. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3fir Opublikowano 14 lutego 2019 o 21:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 o 21:27 Przewody od szyby po zamontowaniu są łatwo dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawel Opublikowano 14 lutego 2019 o 21:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 o 21:40 Trzeba zdjąć kratkę podszybia, czyli to co jest pod maską. Bardzo proste bo się tylko spinki ściągaWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3fir Opublikowano 14 lutego 2019 o 21:45 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 o 21:45 Czytałem że do sharana wystawiał też podgrzewane to przekaźniki brali od forda i śmigalo wszytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawel Opublikowano 15 lutego 2019 o 11:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2019 o 11:12 O przekaźnikach nic ci nie powiem, bo zaufałem dobremu elektrykowi z serwisu Skody, i mi wszystko ogarnął, włącznie z osobnym bezpiecznikiem w skrzynceWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3fir Opublikowano 15 lutego 2019 o 11:20 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2019 o 11:20 Jeśli przełożyć tylko sam przyciski do swego panela to chyba kodowac nic nie trzeba? Myślę że jakiegoś elektryka z.salonu też znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawel Opublikowano 15 lutego 2019 o 11:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2019 o 11:24 Myślałem że da się przełożyć, ale po odkręceniu wszystkich śrubek nie udało mi się tego rozebrać. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi