Dombek100 Opublikowano 29 lipca 2019 o 06:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 o 06:13 Witam, mam pytanie odnośnie sprzęgła w skodzie Octavii III. Otrzymałem informacje po przeglądzie w moim zaufanym warsztacie mechanicznym ze podczas jazdy testowej zauważono jego nieprawidłowa prace (tak jak by po puszczeniu sprzęgła tarcza nie odpuszczała od razu tylko zostawała przez ułamek sekundy jeszcze wciśnięta. Nie dzieje się to za każdym razem, ale raz na jakiś czas). Ja nie zauważyłem tego ale tez nie jeżdżę jakoś bardzo dynamicznie. DO tego pedał chodzi podobno bardzo ciężko. Czy ktoś z Was miał cos podobnego? Druga sprawa, czy jest w Warszawie ktoś kto wieczorem udostępniłby swój pedał sprzęgła s Octavii III 1.8 TSI do „powciskania” w celach naukowo poznawczych ? Jeżeli jest rzeczywiście duża różnica to będę umawiał się na wymianę. Trochę mnie to dziwi, bo auto ma dopiero 114 000 tysięcy przebiegu. Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzyl Opublikowano 30 lipca 2019 o 16:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 o 16:23 hejka, mogę ci udostępnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi