Aka Opublikowano 7 kwietnia 2020 o 14:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 o 14:10 Mam problem z centralnym zamkiem w mojej Octavii. Nie zamyka i nie otwiera drzwi przednich od strony pasażera. Jakie mogą być tego przyczyny? Czy ktoś z Was ma podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balard12 Opublikowano 7 kwietnia 2020 o 15:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 o 15:22 Robiłeś jakąś diagnostykę, pomiary, itp? Może być wiązka, mikrostyk w zamku, silniczek. Są jakieś błędy w sterowniku drzwi pasażera? Nie ma gotowego rozwiązania na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gluszek20 Opublikowano 7 kwietnia 2020 o 19:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 o 19:13 A może po prostu we wiązce ugnił kabelek? Warto sprawdzić ta część między słupkiem a drzwiami. Ja raz miałem tak że podczas otwierania drzwi nocą mrugało podświetlenie od szyb i jak się okazało kabel do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aka Opublikowano 8 kwietnia 2020 o 15:29 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 o 15:29 Ok. Dzięki. Zrobię diagnostykę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi