adam1lipiec Opublikowano 14 października 2020 o 19:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 o 19:03 Auto octavia 2fl.Wymieniał ktoś radio amundsena na jakiegoś chińczyka?Zastanawiam nad zmianą radia.Chciałbym wiedzieć jak to działa, czy dużo rzeźbienia czy p&p itd.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Jarosz Opublikowano 14 października 2020 o 20:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 o 20:35 Wymieniałem z reguły potrzeba tez ramka. Działa p&p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1lipiec Opublikowano 14 października 2020 o 20:48 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 o 20:48 Jaki link do radia?Te co mnie interesuje ma w zestawie ramke.A jak z dzialeniem sterowania radiem z kierownicy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Jarosz Opublikowano 21 listopada 2020 o 19:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 o 19:30 Ale to już dawno było ...... sterowanie z kierownicy bez problemu 🙂 Parę w życiu takich sprzętów miałem ...jedne żyły dłuzej inne krócej różnie i nie ma reguły.... Ostatnio kupowałem z firmy Funrover z Ali 🙂 Dzialał do chwili sprzedazy auta bez problemu. Szukaj na androidzie i minimum 4 gb rom i 32 gb ram Miałem z klawiszami dotykowymi i trzeba było się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi