Kamil Gałka Opublikowano 9 grudnia 2020 o 14:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 o 14:07 Witam. Tak się złożyło ze przy kupnie wydechu do mojej O3, okazało się że dawca jest bardzo dobrze wyposażony, a właściciel chętny do sprzedaży gratów. W swojej Kurze mam grzane przednie i tylne fotele, dawca ma skórę z grzaniem przód tył ale elektryczne. Co trzeba zrobić, lub wykręcić z dawcy aby to działało u mnie? Analogiczna sytuacja z podświetlaniem nóg. Dawca ma też webasto, ale domyślam się że to już wyższa szkoła jazdy. Pozdrawiam serdecznie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 9 grudnia 2020 o 18:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 o 18:10 Jeśli pytasz o fotele to wyciągaj cale fotele i tyle, sterownik elektryki jest pod fotelem.Wiązki pewnie nie wyciagniesz i tak bedzie trzeba dorobić te kilka kabelków.Webasto :> temat słyszałem, że nie jest jakos mocno skomplikowany tylko pamietaj o panelu klimy.PS. A załatwisz mi tunel z podlokietnikiem ;)Potrzebuje podlokietnik w czarnej skórze dla@marisztsi A dla siebie plecy tego tunelu, czyli włączniki do grzania tylnej kanapy jak Ty już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Gałka Opublikowano 9 grudnia 2020 o 19:02 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 o 19:02 (edytowane) Tunel dla siebie biorę z podłokietnikiem, bo jest w skórze. Mój tunel zostaje u dawcy- musi sie zgadzać ilość elementow dla ubezpieczyciela 😄 Zobaczymy czy zgodzi sie na odstępstwo z tym panelem 🙂 A jeśli chodzi o sterownik pod fotelem, on ogarnia też pamięć fotela itd? Czeka mnie niezla przeprawa, bo planuje wytargać jeszcze hak, webasto chyba odpuszczę. Edytowane 9 grudnia 2020 o 19:11 przez Kamil Gałka (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi