rrobert Opublikowano 26 września 2024 o 13:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 września 2024 o 13:29 moduł zamieniający sygnały nowej kiery na starej. koszt około 200euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senseii Opublikowano 26 września 2024 o 17:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 września 2024 o 17:57 On 9/26/2024 at 2:29 PM, rrobert said: moduł zamieniający sygnały nowej kiery na starej. koszt około 200euro Dzięki za wskazówkę. Orientujesz się gdzie coś takiego dostanę? Jakiś numer części? Poszperałem po internecie ale nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 26 września 2024 o 18:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 września 2024 o 18:17 https://skoda-acc.com/Skoda-steering-wheel-buttons-adapter-Full-S0001F montowałem 2 razy i działało ok https://www.cars-equipment.com/en/shop/steering-wheels-parts/jtcw1-skoda-steering-wheel-converter-octavia/ to wygląda lepiej i montowane jest w osłonie kolumny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 8 października 2024 o 21:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 października 2024 o 21:07 Czy podpowie ktoś jakiś numer sterownika elektroniki kolumny kierownicy (taśmy/zwijaka) do przełącznika zespolonego kierownicy o numerze 5Q1 953 507 AG potrzebuje pod grzaną kierownice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Kroc Opublikowano 17 października 2024 o 06:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 października 2024 o 06:38 Witam ,posiadam O3 style 2015r 180km chciałbym założyć do niej kierownice podgrzewana z rs czy da radę i jakie koszta są takiej operacji orientuje się ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaman Opublikowano 28 listopada 2024 o 18:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2024 o 18:30 Panowie pytanie, powoli kompletuję części. Czy macie może nr konektory który wchodzi do skrzynki bezpieczników tak żeby podłączyć jak to było w fabryce. Macie może jakieś info jak skrzynkę zdemontować i zamontować tego pina? Nigdzie nie mogłem znaleźć tego nawet na zagranicznych forach tylko info żeby podłączyć pod 4 bezpiecznik. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaman Opublikowano 15 grudnia 2024 o 18:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2024 o 18:08 Czy aby uruchomić grzanie wystarczy zakodowac w sterowniku 8 auto hvac? Bo dziś próbowałem na sucho to zakodować ale nie udało mi się zrobić żeby była ikonka kierownicy na wyświetlaczu w panelu klimy, błędów po kodowaniu też nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi