motomat Opublikowano 15 maja 2022 o 20:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 o 20:56 Witam. Noszę się z zamiarem dołożenia owiewek na szyby boczne. Pytanie czy ktoś z posiadaczy O3 ma owiewki i jakie są opinie. Nie chodzi mi o wygląd i estetyke a jedynie opinie czy szyby się ładnie domykają, nie rysują na krawędziach itp itd. Nadmieniam, że w każdym aucie miałem owiewki lecz nie w każdym przypadku byłem zadowolony. Np. w O1 owiewki powodowały, że mechanizm podnoszenia szyb nie dawał rady, w Astrze J była baja lecz rysowaly się mocno krawędzie itp itd. Jak ktoś ma niech się podzieli zwoimi spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcis76 Opublikowano 5 czerwca 2022 o 18:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2022 o 18:56 Mam owiewki w 03 i uważam że wyglądają dobrze, HEKO na przednie i tylne szyby 1 minutę temu, barcis76 napisał: uważam Szyby domykają się prawidłowo, nic się nie rysuje, w deszczyk można uchylić okna, i tak mocno nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi