GENO Opublikowano 6 lipca 2022 o 14:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 o 14:31 Witam. Chciałbym podpiąć kamerke NAJAZDU tak aby właczała sie przy naciśnięciu hamulca na istniejącym monitorku-wyświetlaczu skody, nadmienie że kamera cofania jest orginalnie zamontowana. Ma ktoś pomysł jak to podpiąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 8 lipca 2022 o 03:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 o 03:41 Jakby zamontować kamery 360 stopni to może by się udało.Systemy infotainment w grupie VAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 9 lipca 2022 o 11:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2022 o 11:28 Witam. Chciałbym podpiąć kamerke NAJAZDU tak aby właczała sie przy naciśnięciu hamulca na istniejącym monitorku-wyświetlaczu skody, nadmienie że kamera cofania jest orginalnie zamontowana. Ma ktoś pomysł jak to podpiąć ?Co to jest kamera najazdu?Wiecie.... Ja prosty chłop kubański granatem od pługa oderwany... Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENO Opublikowano 10 lipca 2022 o 07:42 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 o 07:42 20 godzin temu, dzida napisał: Co to jest kamera najazdu? Wiecie.... Ja prosty chłop kubański granatem od pługa oderwany... Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Odwrotność kamery cofania :) czyli z przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 10 lipca 2022 o 10:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 o 10:42 Odwrotność kamery cofania :) czyli z przodu :)Znaczy przednia kamera ... Kurde a już się doszukiwałem nie wiadomo jakiego wyposażenia Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi