Juniorek144 Opublikowano 25 lutego 2023 o 21:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2023 o 21:25 Witam, ostatnio dokładałem elektryczna klape do o3 kombi i zostałem z tematem przycisku w konsoli środkowej. Pytanie moje brzmi następująco czy mam przelutować do mojej płytki przycisk i robić rzeźbę czy lepiej poszukać odpowiedniego z rs mode ? Oczywiście domyślałem się ze potem wymagane jest kodowanie ( gdzieś nawet widziałem ze można nim otwierać i zamykać klape z środka). Prośba o jakaś małą podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 27 lutego 2023 o 08:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2023 o 08:39 musisz kabelek dołożyć do drzwi kierowcy i zakodować w sterowniku drzwi. ten zestaw jest dzielony na górny i dolny rząd. poszukaj tylko dolnego lub kup nowy w aso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek144 Opublikowano 27 lutego 2023 o 12:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2023 o 12:34 Jest możliwość żebyś poratował schematem tego kabelka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi