adamsky Opublikowano 1 marca 2023 o 21:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 marca 2023 o 21:25 Hejka,Po zamontowaniu jednostki z dobra końcówka mocy okazało się że ori głośniki jednak serio nie dają rady po 10 latach… Zastanawiam się nad zamontowaniem zestawu od Focal, ale przy okazji drobnego modu mianowicie by z tylu założyć dokładnie te same głośniki co z przodu Focal VW180 czy ktoś może próbował już montować coś większego niż 165 na tył? Z tapicerka wydaje mi się że nie będzie problemu bo jest sporo miejsca gorzej z drzwiami ( blacha)… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 7 maja 2023 o 20:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 o 20:42 Z tyłu założyłem Hertz-a 165 na dystansach, przód focal 200 też dystans Z tyłu raczej 180 spokojnie powinny wejść Przody poleciały po wzmaka 4 kanałowego ale tył chcę wykorzystać na suba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi