Iginonn Opublikowano 14 marca 2023 o 15:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 marca 2023 o 15:32 Witam, jestem nowy na forum i po przeczytaniu wątku odnośnie kodowań zacząłem sprawdzać co w moim aucie można dodać.Udało mi się dodać opuszczanie lusterka przy biegu wstecznym, test zegarów i możliwość wyboru działania ESP. Postanowiłem włączyć sobie w radiu menu deweloperskie i logo startowe. Po tych czynnościach radio włącza się i blokuje na ekranie startowym. Słychać grające radio i na panelu z zegarami widać łączenie z telefonem.Co mogłem zrobić źle? Jak teraz przywrócić radio do działania? Dodaje zdjęcia z vcds i dane radia. Wysłane z mojego 22041216G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iginonn Opublikowano 14 marca 2023 o 17:42 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 marca 2023 o 17:42 Temat do zamknięcia. Zachciało mi się zmiany bitu 17 na wartość "skin02" i prawdopodobnie to wywołało błąd. Wcześniej wracałem do pierwotnej wartości ale przy odpalonym samochodzie i prawdopodobnie nie przechodziło. Wykonałem kodowanie na samym zapłonie i zadziałało.Wysłane z mojego 22041216G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 14 marca 2023 o 21:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 marca 2023 o 21:05 Nie Ty pierwszy...Systemy infotainment w grupie VAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi