Troll81 Opublikowano 31 lipca 2023 o 15:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2023 o 15:52 Witam. Z racji ze wykupiłem moją skodzinę z Leasingu to mogę się zabrać za rzeczy. Ktoś może polecić taniego i solidnego fachowca we Wrocławiu lub najbliższej okolicy? Pewnie a najbliższym czasie chciałbym parę rzeczy zrobić a i przegląd jakiś by się zdał. Może założyć hak i odblokować komputer żeby mapy nie wymagały dedykowanej karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefju Opublikowano 31 lipca 2023 o 16:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2023 o 16:41 Kunecki serwis. Ul. Kwiatowa Smardzów ( od strony strzelina) Od lat jeżdżę i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll81 Opublikowano 1 sierpnia 2023 o 16:12 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2023 o 16:12 Zakładałeś u niego hak? Ile kosztuje taka operacja? (bo ja się nie podejmę grzebania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefju Opublikowano 1 sierpnia 2023 o 18:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2023 o 18:47 W dniu 1.08.2023 o 18:12, Troll81 napisał(a): Zakładałeś u niego hak? Ile kosztuje taka operacja? (bo ja się nie podejmę grzebania) Haków nie montują. Tylko mechanika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi