150 ziko skasował właśnie więc dosłownie za nic na to wychodzi. Auto postało godzinę u niego. Ja zadowolony, że zrobione a dziś dosłownie to samo.. Zależało mi na tym by to zrobić, bo dziś ojca zawoziłem do senatorium, pal licho że ja zmarzłem, ojca szkoda. Podobno podpinał najpierw pod jakiś interfejs, potem dopiero pod kompa i dopiero coś to dało.. Ale nie wiem może tylko tą kombinacje klawiszy użył. Jeśli adaptacja tymi klawiszami działa, to nie idzie określić co jest uszkodzone, silniczek jest zły czy te pół księżyce?
Historia edycji
150 ziko skasował właśnie więc dosłownie za nic na to wychodzi. Auto postało godzinę u niego. Ja zadowolony, że zrobione a dziś dosłownie to samo.. Zależało mi na tym by to zrobić, bo dziś ojca zawoziłem do senatorium, pal licho że ja zmarzłem, ojca szkoda. Podobno podpinał najpierw pod jakiś interfejs, potem dopiero pod kompa i dopiero coś to dało.. Ale nie wiem może tylko tą kombinacje klawiszy użył. Jeśli adaptacja tymi klawiszami działa, to silniczek jest zły czy te pół księżyce?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników online
-
Podobna zawartość
-
octavia 3 Piasek w pasku klinowym
Przez Pawelnowe,
- piasek w pasku klinowym
- pasek klinowy piaskowanie
- (i 1 więcej)
- 1 odpowiedź
- 114 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 99 wyświetleń
-
sprzedam NIEAKTUALNE Dywaniki welurowe Skoda Octavia III 3 RS oryginalne stan b. dobry + gratis
Przez Tom_asz,
- 0 odpowiedzi
- 1105 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 173 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 280 wyświetleń
-