Skocz do zawartości

Historia edycji

ituch

ituch

Na razie po 400km nie wiedzę żadnego ubytku. Ja mam takie charakterystyczne miejsce na bagnecie do którego jest wlany olej. 

Ale mam inny problem. Ubytek płynu chłodniczego. I teraz nie wiem dokładnie ile ubyło bo jak na samym początku sprawdzałem to było w połowie między min i max. Ale nie pamiętam czy sprawdzałem na ciepłym czy zimnym silniku. Nie wiem czy to już intercooler jest nie szczelny czy coś innego. Można to jakoś sprawdzić czy to intercooler czy coś innego? Na się jutro umowie na sprawdzenie czy nie ma przypadkiem spalin w płynie chłodniczym.

ituch

ituch

Na razie po 300km nie wiedzę żadnego ubytku. Ja mam takie charakterystyczne miejsce na bagnecie do którego jest wlany olej. 

Ale mam inny problem. Ubytek płynu chłodniczego. I teraz nie wiem dokładnie ile ubyło bo jak na samym początku sprawdzałem to było w połowie między min i max. Ale nie pamiętam czy sprawdzałem na ciepłym czy zimnym silniku. Nie wiem czy to już intercooler jest nie szczelny czy coś innego. Można to jakoś sprawdzić czy to intercooler czy coś innego? Na się jutro umowie na sprawdzenie czy nie ma przypadkiem spalin w płynie chłodniczym.

ituch

ituch

Na razie po 300km nie wiedzę żadnego ubytku. Ja mam takie charakterystyczne miejsce na bagnecie do którego jest wlany olej. 

Ale mam inny problem. Ubytek płynu chłodniczego. I teraz nie wiem dokładnie ile ubyło bo jak na samym początku sprawdzałem to było w połowie między min i max. Ale nie pamiętam czy sprawdzałem na ciepłym czy zimnym silniku. Nie wiem czy to już intercooler jest nie szczelny czy coś innego. Można to jakoś sprawdzić czy to intercooler czy coś innego? No się jutro umowie na sprawdzenie czy nie ma przypadkiem spalin w płynie chłodniczym.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team