No i właśnie tu mój tuner ma wątpliwości. Wchodzą nowe silniki z całą masą nowych zabezpieczeń i spodziewa się, że całe moce przerobowe pójdą w tą stronę. Nie mam tego jak zweryfikować i pozostaje mi wierzyć. Na zagranicznych forach też cisza chyba, że nie potrafię znaleźć. Ja jestem świeżo po STAGE 2 i bez softu DSG ta modyfikacja nie ma większego sensu. 450KM i auto się nie zbiera, trzeba cisnąć. W sporcie jest ok ale w D to nieporozumienie. 2tys. obr i ogień. W IS20 działało to szybciej choć osiągi dużo niższe. Czekam na termin, najwyżej będę żałował niepotrzebnie wydanych pieniędzy na sterownik.
Historia edycji
No i właśnie tu mój tuner ma wątpliwości. Wchodzą nowe silniki z całą masą nowych zabezpieczeń i spodziewa się, że całe moce przerobowe pójdą w tą stronę. Nie mam tego jak zweryfikować i pozostaje mi wierzyć. Na zagranicznych forach też cisza chyba, że nie potrafię znaleźć. Ja jestem świeżo po STAGE 2 i bez softu DSG ta modyfikacja nie ma większego sensu. 450KM i auto się nie zbiera, trzeba cisnąć. 2tys. obr i ogień. W IS20 działało to szybciej choć osiągi dużo niższe. Czekam na termin, najwyżej będę żałował niepotrzebnie wydanych pieniędzy na sterownik.
No i właśnie tu mój tuner ma wątpliwości. Wchodzą nowe silniki z całą masą nowych zabezpieczeń i spodziewa się, że całe moce przerobowe pójdą w tą stronę. Ja jestem świeżo po STAGE 2 i bez softu DSG ta modyfikacja nie ma większego sensu. 450KM i auto się nie zbiera, trzeba cisnąć. 2tys. obr i ogień. W IS20 działało to szybciej choć osiągi dużo niższe. Czekam na termin, najwyżej będę żałował niepotrzebnie wydanych pieniędzy na sterownik.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników online
-
Podobna zawartość
-
octavia 2 Nie działa kod 31347 by wejsc w security access
Przez bychawski1,
- vcds
- security access
- (i 1 więcej)
- 0 odpowiedzi