Skocz do zawartości

Historia edycji

Arius

Arius

Aktualizacja infotaiment u mnie odbył się bez żadnego pendriva. W radiu wyskoczyło powiadomienie że jest nowa wersja. Kliknąłem aktualizuj. Podczas pobierania widoczny był postęp procentowy. Po chwili się zaktualizowało i tyle. Przypuszczam że aktualizacja map odbędzie się w taki sam sposób. Jeszcze nie miałem, także nie wiem. Muszę zobaczyć jaką mam wersję, pewnie w grudniu będzie jakaś aktualizacja. Czekam na nią z niecierpliwością. Obecna wersja map to porażka. Zrobiłem parę w nich parę poprawek, no może pare set ;). Ograniczenia prędkości w moim mieście się nie zgadzają i prowadzi drogami których nie ma.

20241128_151535.jpg

Arius

Arius

Aktualizacja infotaiment u mnie odbył się bez żadnego pendriva. W radiu wyskoczyło powiadomienie że jest nowa wersja. Kliknąłem aktualizuj. Podczas pobierania widoczny był postęp procentowy. Po chwili się zaktualizowało i tyle. Przypuszczam że aktualizacja map odbędzie się w taki sam sposób. Jeszcze nie miałem, także nie wiem. Muszę zobaczyć jaką mam wersję, pewnie w grudniu będzie jakaś aktualizacja. Czekam na nią z niecierpliwością. Obecna wersja map to porażka. Zrobiłem parę w nich parę poprawek, no może pare set ;). Ograniczenia prędkości w moim mieście się nie zgadzają i prowadzi drogami których nie ma.

Arius

Arius

Aktualizacja infotaiment u mnie odbył się bez żadnego pendriva. W radiu wyskoczyło powiadomienie że jest nowa wersja. Kliknąłem aktualizuj. Podczas pobierania widoczny był postęp procentowy. Po chwili się zaktualizowało i tyle. Przypuszczam że aktualizacja map odbędzie się w taki sam sposób. Jeszcze nie miałem, także nie wiem. Muszę zobaczyć jaką mam wersję, pewnie w grudniu będzie jakaś aktualizacja.

Arius

Arius

Aktualizacja infotaiment u mnie odbył się bez żadnego pendriva. W radiu wyskoczyło powiadomienie że jest nowa wersja. Kliknąłem aktualizuj. Podczas pobierania widoczny był postęp procentowy. Po chwili się zaktualizowało i tyle. Przypuszczam że aktualizacja map odbędzie się w taki sam sposób. Jeszcze nie miałem, także nie wiem. Muszę zobaczyć jaką mam wersję.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team