Arecky92_VRS Opublikowano 16 września 2024 o 19:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 września 2024 o 19:43 Witam, Czy ktoś z was miał taki przypadek ,że raz na jakiś czas podczas jazdy słychać było krótkie sygnały dźwiękowe? U mnie pojawia się co jakiś czas jeden krótki sygnał który nie wiem czy trwa sekundę i radio w tym momencie na chwilę się wycisza. Dodam że żadne komunikaty na desce się nie pojawiają, kontrolki się nie zapalają. Szukałem coś na ten temat ale nie mogę nic znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs_kr Opublikowano 17 września 2024 o 05:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 września 2024 o 05:43 A masz może wtedy sparowany z radiem telefon lub podpięty na kablu i np. działa Ci AAuto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecky92_VRS Opublikowano 17 września 2024 o 06:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 września 2024 o 06:11 Tu masz rację, zawsze mam podłączony tel przez kabel i AAuto odpalone zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs_kr Opublikowano 17 września 2024 o 09:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 września 2024 o 09:02 Obstawiałbym, że to któraś aplikacja, która jest widoczna w AAuto Ci przycisza radio na czas jakiegoś powiadomienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi