Markiz Opublikowano 8 listopada 2024 o 20:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2024 o 20:09 (edytowane) Witam, Panowie mam takie pytanie, czy ma ktoś kodowanie do obdeleven na rozpoznawanie znaków drogowych. Mam kamerę z przodu i fabryczny lane assist, jednak funkcji rozpoznawania znaków nie mam aktywnych. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś wrzucił tutorial jak to wykonać dla octavii 4 pozdro Edytowane 8 listopada 2024 o 20:10 przez Markiz (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 9 listopada 2024 o 07:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2024 o 07:56 zapomnij w O4 o znakach bez licencji kup w sklepie jak masz taką możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiz Opublikowano 13 listopada 2024 o 10:35 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2024 o 10:35 Dzięki Robert za informacje. W takim razie odpuszczam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi