motomat Posted December 9, 2024 at 08:45 PM Report Share Posted December 9, 2024 at 08:45 PM Zakupiłem podgrzewane fotele z wersji kombi do swojej O3 w liftbacku i chcę je wymienić. Nie mam grzania u siebie - graty idą. Pytanie: różni się tapicerka. Moje poszycia przełożę na nowe fotele lub wymienię kanapę z oparciem. Gdzieś przeczytałem na forum, że kanapa z kombi do liftbacka nie pasuje idealnie bo są szpary. Przerabiał ktoś temat? Szpary małe, duże czy w ogóle to bedzie lipa. Wiem mogę sam sprawdzić ale może już ktoś to ogarniał. Wolałbym nie przekładać poszyć bo mam wrażenie, że mogę już tak idealnie tego nie dopasować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motomat Posted January 28, 2025 at 01:33 PM Author Report Share Posted January 28, 2025 at 01:33 PM Temat rozwiązany. Zrobiłem przekładkę. Nie zauważyłem żadnej różnicy. Nie ma szpar, wszystko ładnie pasowało. Nawet udało się wyjąć dodatkowe linki otwierania z oparć tylnej kanapy. Dla chętnych mogę zrobić fotki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgrodnicki Posted February 1, 2025 at 09:30 PM Report Share Posted February 1, 2025 at 09:30 PM Dawaj fotki 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motomat Posted February 2, 2025 at 02:43 PM Author Report Share Posted February 2, 2025 at 02:43 PM Proszę. Ja nie widzę żadnej różnicy po wymianie. W oparciu tylnej kanapy widać z boku zaślepkę. To pod nią znajduje się mocowanie linki. Należy ją wypiąć i mamy wersje nie z kombi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgrodnicki Posted February 2, 2025 at 02:58 PM Report Share Posted February 2, 2025 at 02:58 PM Faktycznie. Dobrze to wyglada. Dzieki za info. Sam ostatnio przekladalem boczki od kombi do mojego liftbacka, i z tylu byla potrzebna mala przerobka wlasnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts