Skocz do zawartości

Reflektory TOP LED

Monika_Pliszka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Mam pytanie, 

Czy w skodzie Octavia 5

Reflektory TOP LED z Matrix Beam
Reflektory główne Top LED
Przednie światła przeciwmgłowe LED z funkcją Corner

to to samo co : pakiet Pakiet Light&View Fleet (PLM) z Reflektory LED Basic.

????

Dziękuję

I jak pociągnę pytanie dalej, to opcja dwa czyli BASIC z pakietem nie są najwyższym  dostępnym  na rynku dla tego modelu?  Przepraszam za złe nazewnictwo, musze zrobić szybciutko doktoracik ze skody 🙂

Hej !

Dzięki twojej pomocy to już część ogarnęłam 🙂 . Generlanie, brakuje doświetlenia wnętrza (ambient) i drzwi  przyciemnianych lusterek, spryskiwaczy świateł, ogrzewania dyszy spryskiwaczy. NO i trybów jazdy 😞 . Nie wiem na ile uda się im to dorobić. Aż mi się płakać chce.  Niby nowa ale starą kocham miłością pierwszą 😉

Bardzo dziękuję! Teraz jestem pewna , że " nie wydaje mi się ", że czegoś brakuje....

IMG_2681.jpeg

IMG_2680.jpeg

brakuje doświetlenia wnętrza (ambient) i drzwi  - dekory boczki i kodowanie - kodowanie cena zaporowa 

przyciemnianych lusterek, - to powinno się w miarę tanio ogarnąć 

spryskiwaczy świateł - wymiana zderzaka, lakierowanie i kupa innych elementów 

ogrzewania dyszy spryskiwaczy to chyba jak prostsze 

trybów jazdy - wymaga swap + klawisz - mało przydatne bez dcc

masz auto MY25 więc na chwilę obecną cokolwiek dodać jest strasznie drogo. lampy masz matrix na 100%

miłość do auta przyjdzie z czasem 

Ok, a co to jest dcc?

jeździłam na eco i w sumie nie umiem powiedzieć czy jest to dla mnie tak samo ważna funkcja jak przyciemnianie lusterek bocznych np.

Ogrzewanie dyszy mogę olać bo samochód i tak pod chmurką nie stoi, spryskiwacze świateł ehhhhh .

Najgorzej doświetlenie wnętrza. ale zobaczymy jak sobie Panowie poradzą. 🙂

I Bardzo się cieszę , że udało mi się dojść do ładu ze światłami. Reflektory były jednym z głównych punktów na liście najważniejszego wyposażenia.

Kobiety swoje samochody kochają inaczej! 

dcc - zawieszenie adaptacyjne. 

masz gdzieś zamówienie auta i jego konfig. Wyślij mi na PW to obadamy co było w zamówieniu a co jest w aucie. W tym aucie jest z góry włączony tryb eco. a oświetlenie ambi były dwie wersje ambi było w dwóch wersjach czyli standardowe lampki oświetlenia wnętrza przód i tył dyskretne oświetlenie wnętrza. Potem było dodatkowe z deską i drzwiami kierowcy oraz chyba z nogami w kolorze