Karol_M Opublikowano 10 kwietnia 2025 o 18:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2025 o 18:07 (edytowane) Witam wszystkich Pacjent O3 2014r 2.0 TDI RS Oryginalna jednostka Harman Kardon padła, umarła końcówka mocy, na jednym z portali aukcyjnych trafiłem na jednostkę o numerach 5Q0 035 874C, jednostka odblokowana zdjęta ochrona komponentu itp. w sensownej cenie. Zamontowana, gra, działa. Obecna wersja oprogramowania to 0478 Baza danych nawigacyjnych N/A Próba wejścia w nawigacje kończy się komunikatem "Baza danych nawigacyjnych niedostępna" Zapewne musze mieć kartę z mapami aby to działało. Pomoże ktoś z dobraniem i instalacją map dla tego modelu? Oraz czy mogę zaktualizować oprogramowanie i ewentualnie gdzie je znaleźć? Oraz kolejne pytanie, czy przez to że nie mam tych map itp mogę mieć komunikat "Rozpoznawanie znaków drogowych jest obecnie ograniczone" czy jednak muszę trochę pobawić się z kodowaniami aby to wszystko uruchomić? Edytowane 10 kwietnia 2025 o 18:34 przez Karol_M (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skodido Opublikowano 19 kwietnia 2025 o 05:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2025 o 05:03 Cześć. NIe wiem czy poradziłęś sobie ale że nie pokazuje znaków to spowodowanie jest brakiem mapy w jednostce ale można to ominąć aby kamera czytała znaki bez udziału jednostki z tym że ty pewnie masz kamerkę 5Q0 a ta modyfikacja jest dla kam. 3Q0. Jednostkę masz" odblokowaną" to nie ma problemu z wrzuceniem map na dowolną kartę pam. Soft też można podnieść do 0470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_M Opublikowano 30 kwietnia 2025 o 20:17 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2025 o 20:17 (edytowane) Jednostka poleciała na serwis. Zobaczymy jak wróci co dalej. Edytowane 5 maja 2025 o 12:47 przez Karol_M (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi