Skocz do zawartości

AAWireless kłopoty z parowaniem Android Auto

Ocet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich 

Skoda Octavia 3 2016, odblokowana jednostka Amundsen (Car Play, Android Auto, Mirror). Zakupiłem z oficjalnej dystrybucji na Węgrzech zachwalany AAWireless do bezprzewodowego połączenia z Android Auto. Ogólnie udało się nawiązać połączenie i w większości przypadków działa bezprzewodowo jednak często się również rozłącza z niewiadomych przyczyn. Telefon jaki posiadam to Xiaomi redmi Note 12 Pro. W ustawieniach aplikacji AAWireless w telefonie ustawiłem wszystko co mogłoby ewentualnie rozłączać połączenie z telefonem. Kombinowałem również w ustawieniach samej aplikacji AAWireless różne połączenia łącznie z trybami deweloperskimi i ustawieniami jakie pozwala zrobić. Niestety połączenie jest losowe i dość regularnie zrywane.  Jest to dość popularne urządzenie do łączenia bezprzewodowego. Czy ktoś korzysta i ma patent na stabilne połączenie?

Edytowane przez Ocet (wyświetl historię edycji)

• Ocet zmienił(a) tytuł na AAWireless kłopoty z parowaniem Android Auto

u mnie działa bez problemu,bezprzewodowe a mam zwykły moduł od skośnokich za 50 pln i nie rozłącza ,działa nawet lepiej niż carlink kit -stabliniej  bez opóznień 

a zapomniałem dodać iż ja używam aple car play jako tej aplikacji -Android auto nie testowałem u siebie 

W dniu 4.09.2025 o 16:37, jacek.lew napisał(a):

u mnie działa bez problemu,bezprzewodowe a mam zwykły moduł od skośnokich za 50 pln i nie rozłącza ,działa nawet lepiej niż carlink kit -stabliniej  bez opóznień 

a zapomniałem dodać iż ja używam aple car play jako tej aplikacji -Android auto nie testowałem u siebie 

Dzięki za podzielenie się opinią. Podejrzenie mam że to telefon Xiaomi ubija połączenie przez agresywną politykę zarządzania baterią. 

Edytowane przez Ocet (wyświetl historię edycji)