deamon_86 Posted May 18, 2026 at 07:31 AM Report Share Posted May 18, 2026 at 07:31 AM Cześć! Czy ktoś z Was wygłuszał drzwi w swojej skodzie? Chciałbym się za to zabrać, ale trochę martwi mnie fakt, że trzeba zdemontować wiele rzeczy, silniczek szyb, przewody itd. Czy ktoś z Was to może robił i dysponuje instrukcją lub zdjęciami? Pozdrawiam serdecznie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woksio Posted May 20, 2026 at 03:11 PM Report Share Posted May 20, 2026 at 03:11 PM (edited) zdjęcia z O3 ale zasadniczo to samo https://photos.app.goo.gl/EAVYF5k2CJkU8Ph3A kup sobie nowe spinki, nie to że pękają - ale już nie trzymają jak nowe. na zdjęciach zobaczysz że przez oryginalne spinki leciała woda. i tak nie robiłem tego na "beton" ale wg zasady 80% efektów w 20% włożonej pracy z przodu zmieniałem głośniki i piszczki - to zrobiło dodatkową robotę. 😉 Edited May 20, 2026 at 03:14 PM by woksio (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamon_86 Posted May 20, 2026 at 05:38 PM Author Report Share Posted May 20, 2026 at 05:38 PM Super, dziękuję Ci serdecznie za przesłanie albumu, to dużo mi ułatwi! Zastanawiam się tylko czy Ty lub ktoś z obecnych mógłby mi podpowiedzieć, gdybym się za to zabierał w moim samochodzie jak zdemontować ten panel z mechanizmem, żeby mieć dostęp do pełnych drzwi, niestety ale nie mogę znaleźć zdjęcia, ale myślę, że będziecie wiedzieć o co mi chodzi 😇 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts