deamon_86 Opublikowano 18 maja 2026 o 07:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 maja 2026 o 07:31 Cześć! Czy ktoś z Was wygłuszał drzwi w swojej skodzie? Chciałbym się za to zabrać, ale trochę martwi mnie fakt, że trzeba zdemontować wiele rzeczy, silniczek szyb, przewody itd. Czy ktoś z Was to może robił i dysponuje instrukcją lub zdjęciami? Pozdrawiam serdecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woksio Opublikowano 20 maja 2026 o 15:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 maja 2026 o 15:11 (edytowane) zdjęcia z O3 ale zasadniczo to samo https://photos.app.goo.gl/EAVYF5k2CJkU8Ph3A kup sobie nowe spinki, nie to że pękają - ale już nie trzymają jak nowe. na zdjęciach zobaczysz że przez oryginalne spinki leciała woda. i tak nie robiłem tego na "beton" ale wg zasady 80% efektów w 20% włożonej pracy z przodu zmieniałem głośniki i piszczki - to zrobiło dodatkową robotę. 😉 Edytowane 20 maja 2026 o 15:14 przez woksio (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deamon_86 Opublikowano 20 maja 2026 o 17:38 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 maja 2026 o 17:38 Super, dziękuję Ci serdecznie za przesłanie albumu, to dużo mi ułatwi! Zastanawiam się tylko czy Ty lub ktoś z obecnych mógłby mi podpowiedzieć, gdybym się za to zabierał w moim samochodzie jak zdemontować ten panel z mechanizmem, żeby mieć dostęp do pełnych drzwi, niestety ale nie mogę znaleźć zdjęcia, ale myślę, że będziecie wiedzieć o co mi chodzi 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi