Wolf Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 08:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 08:46 @maro Do 100 nie wiadomo, że 4x4 ma lepszy start, ale od 80 czyli realnej prędkości w jakiej zazwyczaj się wyprzedza superb odstaje, dopiero po 210 zaczyna dobierać się nam do dupy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 08:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 08:51 Ale ja to wszytko wiem, myślisz ze nie porównywałem się z różnymi superbami przy różnych setupach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 10:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 10:53 @maro ale kolega może nie wie ;) ja też wczoraj pierwszy raz jechałem z porobionym superbem więc dla mnie to też nowość :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi