sados96 Opublikowano 25 grudnia 2017 o 13:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2017 o 13:43 Cześć, Jeżdżę Octavią 2.0 TDI z 2014 roku, 115tys. przebiegu. Odpaliłem wczoraj rano auto bez żadnego problemu. Jak tylko ruszyłem, zorientowałem się, że nie ma mocy, jakby turbina się nie załączała. Po chwili zaczęła migać kontrolka świec żarowych, a gdy przyspieszyłem wyskoczył check engine o kodzie błędu P00AF. Skasowałem check i później już nie wyskoczył. Orientuje się ktoś z Was może o co może chodzić? Po świętach odstawieniu autko do serwisu, ale do tego czasu fajnie by było cokolwiek wiedzieć :p PS. Wam wszystkim życzę wesołych świąt w rodzinnym gronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin..1985 Opublikowano 20 marca 2018 o 17:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 o 17:49 Witam kolego. Czy udalo Ci sie rozwiazac problem? Mam podobne objawy. Ten sam silnik i rocznik auta. Przebieg rowniez podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sados96 Opublikowano 20 marca 2018 o 17:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 o 17:53 Cześć, Problem momentalnie rozwiązany w serwisie - przegryziony wąż turbiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin..1985 Opublikowano 20 marca 2018 o 18:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 o 18:03 Dzieki za szybka odp. Bede musial na to zerknac albo jechac tez na serwis. Dzieki jeszcze raz. Pozdrawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi