dzida Opublikowano 21 listopada 2021 o 10:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 o 10:27 Witam. Mam pytanie do was. Zrobiłem sobie przyciemnianie ledów do jazdy dziennej po włączonym kierunkowskazie. Wszystko działa ładnie do momentu kiedy włączą się światła mijania. Wtedy modyfikacja przestaje działać i ledy się nie ściemniają po włączeniu kierunkowskazu. Może ktoś wie dlaczego ? Kodowanie z filmiku na YT auto mam O3 ale przed lift. Tu na forum jest kodowanie ale dotyczy O3 FL. Może dlatego że ledy same z siebie już się ściemniają po włączeniu mijania? (Przynajmniej u mnie tak jest)Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek1 Opublikowano 21 listopada 2021 o 14:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 o 14:57 4 godziny temu, dzida napisał: Może dlatego że ledy same z siebie już się ściemniają po włączeniu mijania? (Przynajmniej u mnie tak jest) Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak jest. Nie sprawdzalem na całkowicie wygaszonych czy przy włączeniu mijania gasna czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi