mareczek87 Opublikowano 8 września 2018 o 20:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 o 20:23 Witam Przepraszam z góry pewnie za głupie pytanie ale chce być pewny w 100%. U mnie w Octavi II przy odpaleniu silnika automatycznie zapalają się światła mimo pokrętła w pozycji 0. Nie muszę więc nigdy pamiętać o zapaleniu świateł. Ale jeżeli przekręcam na pozycję świateł mijania http://www.auto-swiat.pl/eksploatacja/co-oznaczaja-kontrolki-w-aucie/ks7j9 to nic się chyba nie zmienia. Świecą tak samo jak pozycji 0, pojawia się tylko kontrolka na kokpicie. Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek2018 Opublikowano 9 września 2018 o 05:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 o 05:19 Ano nie. Światła dzienne włączają sie automatycznie a jak włączysz pokrętłem to włączysz światła drogowe krótkie. U mnie tak jest.Wysłane z mojego R1 HD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi