Skocz do zawartości

Historia edycji

Banyga

Banyga

dodatkowe pytanie

W dniu 24.10.2024 o 09:47, pab567 napisał(a):

NIe, to Bolero MIB1, jak chcesz mieć SMartLink to niestety wymiana jednostki w schowku i ekranu, wymagany budżet na poziomie minimum 1500 zł, a jeśli chciałbyś mieć w ramach SmartLink CarPlay to jeszcze USB do wymiany (+150 zł).

Witam ,posiadam identycznie radio w octavii 2015 , mam wejscia na 2 karty sd, co mniej wiecej potrzeba aby wymienic takie radio na na mib 2 lub 2.5? czy w takim radiu będzie aktywne sterowanie głosowe ? 

jestem dosyć zielony jeśli chodzi o grupę vaga, zmieniałem radia w oplu ale tam wystarczyło rozkodować radio a tutaj widzę że jest to trochę bardziej skomplikowane 

i czy wymagane jest jakieś kodowanie  pozdrawiam

Banyga

Banyga

dodatkowe pytanie

NIe, to Bolero MIB1, jak chcesz mieć SMartLink to niestety wymiana jednostki w schowku i ekranu, wymagany budżet na poziomie minimum 1500 zł, a jeśli chciałbyś mieć w ramach SmartLink CarPlay to jeszcze USB do wymiany (+150 zł).

Witam ,posiadam identycznie radio w octavii 2015 , mam wejscia na 2 karty sd, co mniej wiecej potrzeba aby wymienic takie radio na na mib 2 lub 2.5? i czy wymagane jest jakieś kodowanie  pozdrawiam

Banyga

Banyga

Witam ,posiadam identycznie radio w octavii 2015 , mam wejscia na 2 karty sd, co mniej wiecej potrzeba aby wymienic takie radio na na mib 2 lub 2.5? i czy wymagane jest jakieś kodowanie  pozdrawiam

Banyga

Banyga

Witam ,posiadam identycznie radio w octavii 2015 , mam wejscia na 2 karty sd, co mniej wiecej potrzeba aby wymienic takie radio na na mib 2 lub 2.5? pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team