Skocz do zawartości

Historia edycji

motomat

motomat

Podkusiło mnie to, że mojej jednostki nie da się naprawić. Popalone styki i wnętrze. Na rynku są dostępne jedynie używki w kwotach od 650 zł poza tym jest ich mało i nie wiadomo w jakim są stanie. Następny temat to ochrona komponentu i kodowanie do auta? Po podłączeniu tego chinola nie mam w ogóle dźwięku i wolne zostają ta czarna wtyka jak i żółta z różową. Ale widzę, że nie są chyba potrzebne do nowego radia chińskiego? 

pab567, a jak to wygląda z zakupem używki i adaptacją do auta ori 5Q0035840C. Jakie koszta itp.

Zapomniałem dodać, że koszt nowego w ASO ok 3.800 zł :-/

motomat

motomat

Podkusiło mnie to, że mojej jednostki nie da się naprawić. Popalone styki i wnętrze. Na rynku są dostępne jedynie używki w kwotach od 650 zł poza tym jest ich mało i nie wiadomo w jakim są stanie. Następny temat to ochrona komponentu i kodowanie do auta? Po podłączeniu tego chinola nie mam w ogóle dźwięku i wolne zostają ta czarna wtyka jak i żółta z różową. Ale widzę, że nie są chyba potrzebne do nowego radia chińskiego? 

pab567, a jak to wygląda z zakupem używki i adaptacją do auta ori 5Q0035840C.

motomat

motomat

pab567, a jak to wygląda z zakupem używki i adaptacją do auta ori 5Q0035840C.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team