whatsup Opublikowano 2 lutego 2019 o 17:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 o 17:09 Czy macie jakąś sprawdzoną kombinację ruchu manetką, tak aby nie włączały się spryskiwacze reflektorów, płyn przy reflektorach znika w szybkim tempie i poniekąd jest marnowany, bo reflektory są czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 2 lutego 2019 o 17:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 o 17:16 Poszukaj kogoś z kabelkiem żeby Ci zmienił ustawienia w komputerze. Można ustawić żeby mniej lało, mi to robili kiedyś w Aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefdeath Opublikowano 4 lutego 2019 o 15:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 o 15:43 Wyłączaj światła jak pryskasz wtedy spryski lamp nie odpalają się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 5 lutego 2019 o 21:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 o 21:55 Mozna ustawic co ktores pykniecie albo tez chyba przy dluzszym przytrzymaniu aby sienurochamialo. Obd11 albo vcds i temat zalatwiony. W o2fl ustawialm chyba ca 7 czy 9 psikniecie a bylo co 4 fabrycznie. W s3 chce zmienic na dluzsze przytrzymanie tylko jesli sie da.Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 6 marca 2019 o 07:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 o 07:18 Ja całkowicie wykodowałem spryskiwacze lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatsup Opublikowano 6 marca 2019 o 14:55 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 o 14:55 Zakodowanie na 2,5s (2500ms) załatwiło sprawę, załączają się tylko jak się dłużej przytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi