PRE2ES Opublikowano 10 czerwca 2019 o 12:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 o 12:45 (edytowane) Witam wszystkich, Od dwóch dni jestem posiadaczem O3 kombi 1.4 TSI CZDA 2016 rok. Wczoraj zatankowałem auto do pełna, dzisiaj rano w garażu czuć było zapach benzyny - ewidentnie wyczuwalny z tyłu auta. We wnętrzu nic nie śmierdzi. Wycieków nigdzie nie ma, ale wiadomo benzyna szybko odparuje. Jak tankowałem auto to zauważyłem, że po odkręceniu korka słychać było syczenie - była rezerwa. Czy to normalne? Może jest jakiś problem z odpowietrzeniem, nie mam pojęcia. Ktoś przerabiał podobny temat? Edytowane 10 czerwca 2019 o 12:47 przez PRE2ES (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 10 czerwca 2019 o 18:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 o 18:14 Tankowałeś tylko do pierwszego odbicia czy pod sam koreczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRE2ES Opublikowano 10 czerwca 2019 o 18:31 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 o 18:31 Do pierwszego odbicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi